Contact - Ramona ter Heide Logopedist

Ga naar de inhoud
CONTACT
Neem gerust contact op!
Dat kan op diverse manieren
Zie op deze pagina hoe dat kan!
De praktijk / De logopedist

In de praktijk zijn diverse maatregelen getroffen om de verspreiding van het virus tegen te gaan. Er zal worden gewerkt achter een kuchscherm en na elk bezoek zullen diverse oppervlakten en andere noodzakelijke dingen worden gedesinfecteerd. Indien de 1,5 meter regel in verband met de therapie niet nageleefd kan worden, zullen persoonsbeschermende middelen worden gebruikt.
ZIEKTEVERSCHIJNSELEN en REIZEN

Wanneer u verschijnselen heeft die overeen kunnen komen met het Covid-19 virus, dient u de afspraak in de praktijk tijdig te annuleren. Pas wanneer u een negatieve testuitslag kunt overleggen of wanneer u meer dan 48-uur klachtenvrij bent, kan de behandeling weer worden opgestart. Tussentijds kan online logopedie worden ingezet.
Mocht u in de afgelopen 14 dagen een land hebben bezocht met code oranje, of dat inmiddels van code geel naar code oranje is gegaan, wordt het behandeltraject gedurende een periode van 14 dagen online voortgezet. Daarna kan er in onderling overleg bepaald worden of het behandeltraject weer in de praktijk mag worden opgepakt.
ONLINE LOGOPEDIE

Ondanks bovenstaande informatie dient men er rekening mee te houden dat ik handel op advies van de overheid. Bij aanscherping van de veiligheidsmaatregelen rondom het COVID-19 virus door het RIVM en de overheid, waarbij het niet langer verantwoord is om in de praktijk te behandelen, zal er overgestapt worden op online werken, het zogenaamde tele-logopedie.
U zult hiervan, bij besluitvorming door de overheid en het RIVM, binnen 24 uur op de hoogte gebracht worden, waarbij u de benodigde informatie zult ontvangen hoe online logopedie in zijn werk gaat.
 
Online logopedie kan via de laptop/pc, via uw gsm en via een tablet, zowel op Andriod als IOS. Aanschaf van digitale programma’s, het aanmaken van accounts en dergelijke is hierbij niet nodig.
 
De vergoeding wordt via de zorgverzekeraar geregeld.
Logopedie OOK ONLINE
Tele-LOGOPEDIE
VERGOED IN BASISPAKKET
U zult hiervan, bij besluitvorming door de overheid en het RIVM, binnen 24 uur op de hoogte gebracht worden.
Houd u rekening met een eigen risico bij het behandeltraject vanaf 18 jaar.
CONTACT MET ONS
STUUR EEN BERICHT

Leg CONTACT met mij
U kunt op diverse manieren contact met mij opnemen.

Wie ben IK
Uw logopedist, Ramona ter Heide, Allround logopedist.Welkom
Logopedie is er voor iedereen; er is geen leeftijd aan gebonden.MEER >
MENU
Terug naar de inhoud